Wat doet JNN?

Wij zetten jou op de eerste plaats. Als je te maken krijgt met een scheiding is dat vaak moeilijk. Een scheiding zorgt niet alleen voor veel emoties, maar tegelijkertijd moet je veel regelen. Dat is geen goede combinatie. We hebben dit platform in 2010 opgericht om jou te ontzorgen voor, tijdens en na de echtscheiding. Dat doen wij niet alleen. We werken samen met een professioneel netwerk van familierecht advocaten en - mediators.
Wie zijn wij - Juridisch Netwerk Nederland

Wie zijn wij?

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.

Het Juridisch Netwerk Nederland is geheel onafhankelijk en hier zijn we trots op!
We zijn geen onderdeel van de overheid of een andere grote commerciële organisatie. Samen met een hecht team proberen we alles in het werk te stellen om jou goed te helpen.

Hoe werkt het?

Op ons platform vind je binnen enkele klikken relevante informatie over vrijwel ieder onderwerp waar je mee te maken krijgt als je gaat scheiden. We bieden informatie in begrijpelijke taal. Zo kun je je alvast inlezen voordat je hulp inschakelt. Daarna helpen we je aan een advocaat of mediator. Per onderwerp biedt ons platform overzichtelijke informatie, stappenplannen en tools, zoals de handige alimentatie rekentool. Ook kun je via ons gemakkelijk in contact komen met een gespecialiseerde advocaat of mediator. We hebben een landelijk netwerk, dus er bevindt zich bijna altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Hoe werkt het - Scheidingsinformatie
Section Separator

Onze allerbeste advocaten en mediators staan voor je klaar!

Gratis telefonisch adviesgesprek met jurist

Altijd een advocaat die bij jou past

1432 klanten beoordelen ons met een 9,3/10

Ik wil een gratis adviesgesprek

Onze 5 beloften

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00
arrow-leftarrow-right