Echtscheidingsadvocaat Alkmaar

Zoek je een goede echtscheidingsadvocaat nabij Alkmaar? Dan zit je bij ons goed. Ons netwerk bestaat uit gespecialiseerde scheidingsadvocaten die je kunnen begeleiden bij alle juridisch zaken die van toepassing zijn rond jouw scheiding. Denk aan de scheidingsprocedure, de partneralimentatie en kinderalimentatie en de verdeling van de woning. Het is vaak niet gemakkelijk om een advocaat te vinden die perfect bij je past. Daarom is het JNN een netwerk van professionele en zeer betrokken echtscheidingsadvocaten met maar één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kun je snel weer verder.

Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de tijd om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens komen we met een passend klantadvies om je probleem op te lossen. Heb je een advocaat of een mediator nodig? Dan regelen wij voor de juiste doorverwijzing. Zo weet je zeker dat je zaak goed opgepakt zal worden.

Wat kan de echtscheidingsadvocaat voor je betekenen?

De aan ons netwerk verbonden echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in zaken rondom echtscheidingen. Zodra wij je hebben doorverwezen neemt de echtscheidingsadvocaat binnen 24 uur contact met je op om de vervolg stappen de bespreken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je het probleem met de echtscheidingsadvocaat. Alle advocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de advocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De scheidingsadvocaat geeft op basis van dit plan een schatting van de kosten. Soms is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te ontvangen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen liggen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Hoeveel kost een scheidingsadvocaat in Alkmaar?

De meeste echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak is het tarief gebasseerd op specialisatie en/of ervaringsjaren. Het gemiddelde tarief van echtscheidingsadvocaten in Nederland ligt rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit heet ook wel een toevoeging. De echtscheidingsadvocaat kan deze subsidie via de Raad voor Rechtsbijstand aanvragen.

Waarom een scheidingsadvocaat in de buurt van Alkmaar?

Woon je in de regio Alkmaar, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Alkmaar gevoerd. Het is dan natuurlijk makkelijker als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Alkmaar komt. Dat scheelt in ieder geval reiskosten als er een zitting plaatsvindt. We raden onze clienten daarom altijd aan om een scheidingsadvocaat in te schakelen in de zelfde regio werkzaam is.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00