Betrokken echtscheiding advocaat Almelo

Heb jij een advocaat nodig voor je scheiding? Wij helpen je graag verder. Onze echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in het familierecht en helpen je verder bij het regelen van een scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatieberekeningen. De advocaten binnen ons netwerk zijn betrokken en luisteren naar jouw verhaal om zo tot het beste resultaat te komen.

Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens komen we met een passend klantadvies om je probleem op te lossen. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo ben je er zeker van dat je zaak goed opgepakt zal worden.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na het gratis gesprek met onze intakebalie neemt de echtscheidingsadvocaat binnen 24 uur contact met je op om de vervolg stappen de bespreken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld.Tijdens het eerste gesprek bespreek je de situatie met de scheidingsadvocaat. Scheidingsadvocaten hebben beroepsgeheim, dus je kunt alles vertellen aan de advocaat. Samen met de advocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De scheidingsadvocaat geeft aan de hand van dit plan een schatting van de kosten. Soms bestaat de mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen vallen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Hoeveel kost een scheidingsadvocaat in Almelo?

De meeste echtscheidingsadvocaten werken op basis van een uurtarief. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak zijn de kosten gebasseerd op specialisatie en/of het aantal jaar ervaring. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit wordt een toevoeging genoemd. De advocaat kan deze subsidie via de Raad voor Rechtsbijstand aanvragen.

Waarom een scheidingsadvocaat in de regio Almelo?

Woon je in de buurt van Almelo, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Almelo gevoerd. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Almelo komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er bijvoorbeeld een zitting is. We adviseren mensen daarom altijd om een scheidingsadvocaat in te schakelen in de provincie waar zij wonen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00