Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Op zoek naar een goede echtscheidingsadvocaat nabij Den Haag? Dan zit je bij ons goed. We werken samen met een netwerk van gespecialiseerde scheidingsadvocaten die je kunnen begeleiden bij alle juridisch zaken die van toepassing zijn rond jouw scheiding. Denk aan de scheidingsprocedure, de partneralimentatie en kinderalimentatie en de verdeling van de woning. Het is meestal niet gemakkelijk om een advocaat te vinden die perfect bij je past. Daarom zijn wij een netwerk van betrokken en professionele advocaten met maar één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kan je snel weer verder.

Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen en vervolgens geven we je een op maat gemaakt advies om je probleem op te lossen. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij voor de juiste doorverwijzing. Zo ben je er zeker van dat je zaak goed opgepakt zal worden.

Wat kan de echtscheidingsadvocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na het gratis gesprek met onze intakebalie neemt de echtscheidingsadvocaat binnen één dag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je jouw situatie met de scheidingsadvocaat. Scheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de advocaat maak je een concreet stappenplan. De advocaat geeft op basis van dit plan een schatting van hoeveel het gaat kosten. In sommige gevallen is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te ontvangen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen liggen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat kost een scheidingsadvocaat in Den Haag?

Veel echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak is het tarief gebasseerd op specialisatie en/of het aantal jaar ervaring. Het gemiddelde tarief van echtscheidingsadvocaten in Nederland ligt rond de 200 euro per uur. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit wordt een toevoeging genoemd. De advocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een scheidingsadvocaat in de regio Den Haag?

Ben je woonzaam in de buurt van Den Haag, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Den Haag gevoerd. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Den Haag komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er een zitting plaatsvindt. We raden onze clienten daarom altijd aan om een scheidingsadvocaat in te schakelen in de provincie waar zij wonen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00