Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Zoek je een professionele echtscheidingsadvocaat in de regio Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We werken samen met een netwerk van gespecialiseerde advocaten die je kunnen helpen met alle juridisch zaken die van toepassing zijn rond jouw scheiding. Denk aan de scheidingsprocedure, de partneralimentatie en kinderalimentatie en de verdeling van de woning. Het is meestal niet eenvoudig om de juiste scheidingsadvocaat te vinden. Daarom is het JNN een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met maar één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kan je snel weer verder.

Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen en vervolgens geven we je een passend klantadvies om je probleem op te lossen. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo weet je zeker dat je zaak in goede handen is.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De aan ons netwerk verbonden echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na het gratis gesprek met onze intakebalie neemt de scheidingsadvocaat binnen één dag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al binnen een paar uur gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de situatie met de advocaat. Alle advocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de echtscheidingsadvocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De advocaat geeft op basis van dit plan een schatting van hoeveel het gaat kosten. In sommige gevallen is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen liggen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat kost een scheidingsadvocaat in Rotterdam?

Veel echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak zijn de kosten afhankelijk van specialisatie en/of ervaringsjaren. Het gemiddelde tarief van echtscheidingsadvocaten in Nederland ligt rond de 200 euro per uur. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit wordt een toevoeging genoemd. De advocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Rotterdam?

Woon je in de regio Rotterdam, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Rotterdam ingediend. Het is dan natuurlijk makkelijker als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Rotterdam komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er een zitting plaatsvindt. We adviseren mensen daarom altijd om een echtscheidingsadvocaat in te schakelen in de provincie waar zij wonen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00