Gespecialiseerde en ervaren echtscheidingsadvocaat Haarlem

Heb je hulp nodig bij een scheiding? Wij kunnen je helpen. Een scheiding is een zwaar emotioneel traject, maar ook financieel heeft een scheiding grote gevolgen. Met jarenlange ervaring op het gebied van familierecht kunnen onze echtscheidingsadvocaten in Haarlem je uitstekend helpen bij je scheiding. Met ervaring en deskundigheid nemen ze de zorg bij een scheiding voor jou uit handen.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een juridisch klantadviseur te spreken. Je krijgt de tijd om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens geven we je een passend klantadvies voor jouw probleem. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan regelen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo weet je zeker dat je zaak in goede handen is.

Wat kan de echtscheidingsadvocaat voor je betekenen?

De aan ons netwerk verbonden echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na onze doorverwijzing neemt de scheidingsadvocaat binnen één dag contact met je op om de vervolg stappen de bespreken. Vaak word je zelfs al op dezelfde dag teruggebeld.Tijdens de kennismaking bespreek je jouw situatie met de advocaat. Scheidingsadvocaten hebben beroepsgeheim, dus je kunt vrijuit de situatie bespreken. Samen met de echtscheidingsadvocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De scheidingsadvocaat geeft op basis van dit plan een schatting van de kosten. In sommige gevallen is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen liggen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat zijn de kosten van een scheidingsadvocaat in Haarlem?

Veel scheidingsadvocaten werken op basis van een uurtarief. Een advocaat bepaalt zijn/haar eigen uurtarief. Vaak is het tarief gebasseerd op specialisatie en/of het aantal jaar ervaring. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit wordt een toevoeging genoemd. De echtscheidingsadvocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een echtscheidingsadvocaat in de regio Haarlem?

Ben je woonzaam in de buurt van Haarlem, dan wordt de scheidingszaak bij een rechtbank in de buurt van Haarlem ingediend. Het is dan natuurlijk makkelijker als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Haarlem komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er bijvoorbeeld een zitting is. We adviseren mensen daarom altijd om een echtscheidingsadvocaat in te schakelen die uit de buurt komt.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00