Vind een echtscheidingsadvocaat in regio Leeuwarden

Wanneer je gaat scheiden is het van belang dat je een goede echtscheidingsadvocaat hebt die voor jouw belang opkomt. Bij ons netwerk zijn verschillende advocatenkantoren aangesloten, elk gespecialiseerd en met vele jaren ervaring. Daarnaast werken wij landelijk. Zo hebben wij verschillende advocatenkantoren binnen ons netwerk in Leeuwarden.

Wat je van ons mag verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen en vervolgens geven we je een passend klantadvies om je probleem op te lossen. Heb je een advocaat of een mediator nodig? Dan regelen wij voor een passende doorverwijzing. Zo ben je er zeker van dat je zaak in goede handen is.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom echtscheidingen. Zodra wij je hebben doorverwezen neemt de scheidingsadvocaat binnen één dag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al binnen een paar uur gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je het probleem met de advocaat. Scheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alles vertellen aan de advocaat. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak. De advocaat geeft op basis van dit plan een schatting van de kosten. In sommige gevallen is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen vallen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat zijn de kosten van een scheidingsadvocaat in Leeuwarden?

De meeste echtscheidingsadvocaten werken op basis van een uurtarief. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak zijn de kosten gebasseerd op specialisatie en/of het aantal jaar ervaring. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit heet ook wel een toevoeging. De advocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een echtscheidingsadvocaat in de regio Leeuwarden?

Ben je woonzaam in de buurt van Leeuwarden, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Leeuwarden ingediend. Het is dan natuurlijk makkelijker als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Leeuwarden komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er bijvoorbeeld een zitting is. We raden onze clienten daarom altijd aan om een echtscheidingsadvocaat in te schakelen die uit de buurt komt.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 - 019 8601

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00