Echtscheidingsadvocaat Emmen

Zoek je een professionele echtscheidingsadvocaat nabij Emmen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ons netwerk bestaat uit gespecialiseerde advocaten die je kunnen begeleiden bij alle juridisch zaken die van toepassing zijn rond jouw echtscheiding. Denk aan de scheidingsprocedure, de partneralimentatie en kinderalimentatie en de verdeling van de woning. Het is meestal niet eenvoudig om in contact te komen met de juiste scheidingsadvocaat. Daarom is het JNN een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met maar één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kun je snel weer verder.

Wat je van ons mag verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een van onze juristen aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens geven we je een op maat gemaakt advies voor jouw probleem. Heb je een advocaat of een mediator nodig? Dan zorgen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo weet je zeker dat je zaak goed opgepakt zal worden.

Wat kan de echtscheidingsadvocaat voor je betekenen?

De aan ons netwerk verbonden echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in zaken rondom echtscheidingen. Zodra wij je hebben doorverwezen neemt de echtscheidingsadvocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al binnen een paar uur gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je jouw situatie met de scheidingsadvocaat. Echtscheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de advocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De scheidingsadvocaat geeft aan de hand van dit plan een schatting van hoeveel het gaat kosten. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te ontvangen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen liggen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Hoeveel kost een scheidingsadvocaat in Emmen?

De meeste echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak zijn de kosten afhankelijk van specialisatie en/of het aantal jaar ervaring. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is er financiële hulp mogelijk bij de advocaatkosten. Dit heet ook wel een toevoeging. De echtscheidingsadvocaat kan deze subsidie via de Raad voor Rechtsbijstand aanvragen.

Waarom een scheidingsadvocaat in de buurt van Emmen?

Woon je in de buurt van Emmen, dan wordt de scheidingsprocedure bij een rechtbank in de buurt van Emmen gevoerd. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Emmen komt. Dat scheelt in ieder geval reiskosten als er bijvoorbeeld een zitting is. We raden onze clienten daarom altijd aan om een scheidingsadvocaat in te schakelen in de zelfde regio werkzaam is.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 - 029 1003

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00