Een gespecialiseerde advocaat in Arnhem

Ben je opzoek naar de juiste echtscheidingsadvocaat in Arnhem, dan helpen wij je graag. Onze advocaten zijn zeer betrokken en zitten al jaren in het vak. Zij zijn gespecialiseerd in familierecht en kunnen je daarom goed bijstaan wanneer je besluit te gaan scheiden. Om het scheidingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen is het van belang dat je een advocaat kiest die bij jouw specifieke situatie en eisen aansluit.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens geven we je een op maat gemaakt advies voor jouw probleem. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo ben je er zeker van dat je zaak in goede handen is.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na het gratis gesprek met onze intakebalie neemt de echtscheidingsadvocaat binnen 24 uur contact met je op om de vervolg stappen de bespreken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld.Tijdens het eerste gesprek bespreek je het probleem met de advocaat. Echtscheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de advocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De advocaat geeft op basis van dit plan een schatting van de kosten. Soms bestaat de mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te ontvangen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen vallen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Hoeveel kost een scheidingsadvocaat in Arnhem?

Veel echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak is het tarief afhankelijk van specialisatie en/of ervaringsjaren. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is er financiële hulp mogelijk bij de advocaatkosten. Dit wordt een toevoeging genoemd. De advocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Arnhem?

Woon je in de buurt van Arnhem, dan wordt de scheidingszaak bij een rechtbank in de buurt van Arnhem gevoerd. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Arnhem komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er een zitting plaatsvindt. We raden onze clienten daarom altijd aan om een echtscheidingsadvocaat in te schakelen in de provincie waar zij wonen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00