Echtscheidingsadvocaat Arnhem

Zoek je een professionele echtscheidingsadvocaat nabij Arnhem? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We werken samen met een netwerk van gespecialiseerde scheidingsadvocaten die je kunnen helpen met alle juridisch zaken die spelen rond jouw scheiding. Denk aan de scheidingsprocedure, de partneralimentatie en kinderalimentatie en de verdeling van de woning. Het is vaak niet eenvoudig om een advocaat te vinden die perfect bij je past. Daarom zijn wij een netwerk van professionele en zeer betrokken advocaten met maar één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kun je snel weer verder.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens geven we je een op maat gemaakt advies voor jouw probleem. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij dat je in contact komt met de geschikte advocaat of mediator. Zo ben je er zeker van dat je zaak in goede handen is.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Na het gratis gesprek met onze intakebalie neemt de echtscheidingsadvocaat binnen 24 uur contact met je op om de vervolg stappen de bespreken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld.Tijdens het eerste gesprek bespreek je het probleem met de advocaat. Echtscheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alle details vrijuit bespreken. Samen met de advocaat maak je een overzichtelijk stappenplan. De advocaat geeft op basis van dit plan een schatting van de kosten. Soms bestaat de mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te ontvangen. Dat kan als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen vallen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat kost een scheidingsadvocaat in Arnhem?

Veel echtscheidingsadvocaten werken op basis van een bepaald bedrag per uur. Het is aan de advocaat om zelf zijn/haar uurtarief te bepalen. Vaak is het tarief afhankelijk van specialisatie en/of ervaringsjaren. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is er financiële hulp mogelijk bij de advocaatkosten. Dit wordt een toevoeging genoemd. De advocaat vraagt deze subsidie aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Waarom een scheidingsadvocaat in de buurt van Arnhem?

Woon je in de buurt van Arnhem, dan wordt de scheidingszaak bij een rechtbank in de buurt van Arnhem ingediend. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Arnhem komt. Dat scheelt in ieder geval reiskosten als er bijvoorbeeld een zitting is. We adviseren mensen daarom altijd om een scheidingsadvocaat in te schakelen in de zelfde regio werkzaam is.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 - 029 1003

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00