Dé geschikte echtscheidingsadvocaat in Almere

Ben je op zoek naar de juiste echtscheidingsadvocaat in Almere, dan helpen wij je graag. Het JNN beschikt over een netwerk met gespecialiseerde en zeer betrokken advocaten die al jarenlang in het vak zitten. Het is belangrijk een advocaat te vinden die bij jouw specifieke eisen aansluit zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op met ons, wij helpen je graag bij het vinden van een professionele advocaat die jou kan helpen.

Wat je van ons mag verwachten

Als je contact met ons opneemt, dan krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen hoe het zit en vervolgens geven we je een passend klantadvies voor jouw probleem. Vereist je situatie een advocaat of een mediator? Dan zorgen wij voor een passende doorverwijzing. Zo weet je zeker dat je zaak goed opgepakt zal worden.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De aan ons netwerk verbonden echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in scheidingszaken. Zodra wij je hebben doorverwezen neemt de echtscheidingsadvocaat binnen één dag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al binnen een paar uur gebeld.Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je jouw situatie met de scheidingsadvocaat. Echtscheidingsadvocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus je kunt alles vertellen aan de advocaat. Samen met de echtscheidingsadvocaat maak je een concreet stappenplan. De advocaat geeft aan de hand van dit plan een schatting van hoeveel het gaat kosten. Soms bestaat de mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen. Dat is mogelijk als je inkomen en vermogen binnen bepaalde grenzen vallen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Wat zijn de kosten van een scheidingsadvocaat in Almere?

De meeste echtscheidingsadvocaten werken op basis van een uurtarief. Een advocaat bepaalt zijn/haar eigen uurtarief. Vaak zijn de kosten afhankelijk van specialisatie en/of ervaringsjaren. Gemiddeld kost een scheidingsavocaat in Nederland rond de 200 euro per uur. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten - en vermogensgrens zitten, is het mogelijk om financiële hulp bij de advocaat kosten te ontvangen. Dit wordt een toevoeging genoemd. De echtscheidingsadvocaat kan deze subsidie via de Raad voor Rechtsbijstand aanvragen.

Waarom een echtscheidingsadvocaat in de regio Almere?

Woon je in de buurt van Almere, dan wordt de scheidingszaak bij een rechtbank in de buurt van Almere ingediend. Het is dan wel zo praktisch als je advocaat (of mediator) uit de buurt van Almere komt. Dat is natuurlijk voordeliger als er een zitting plaatsvindt. We adviseren mensen daarom altijd om een scheidingsadvocaat in te schakelen die uit de buurt komt.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Onze juristen helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator.

Mediation en eigen advocaat mogelijk

Locaties door heel Nederland

Alleen gespecialiseerde advocaten en mediators

Gratis telefonische intake

Bel ons: 085 109 4102

Of stuur ons een email

Gratis adviesgesprek?
Ma t/m vr - 09:00 tot 19:00