Neem direct contact op

Gebruik het contactformulier om contact met ons op te nemen of bel de Scheidingslijn via  085 – 029 1003. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.

Waarom contact opnemen?

Wilt u de scheiding laten regelen? Alimentatie aanvragen of laten wijzigen? Ouderlijk gezag laten wijzigen? Bel de Scheidingslijn op 085 – 029 1003. Wij brengen u direct in contact met de juiste advocaat of mediator.

Eén telefoontje naar de Scheidingslijn is voldoende om een antwoord te krijgen op de vraag wat een advocaat voor u kan doen. Bij een echtscheiding, bij het aanvragen of wijzigen van alimentatie, het wijzigen van het ouderlijk gezag. U wordt door onze Juridische Intakebalie direct te woord gestaan en in contact gebracht met de voor u geschikte advocaat of mediator met verstand van familierecht.

Voor wie is de Scheidingslijn geschikt?

  • U of of uw partner overwegen een echtscheiding en u wilt daarover worden geadviseerd of u wilt hulp bij de scheiding.
  • U wilt op korte termijn een afspraak maken met een familierechtadvocaat voor advies of hulp bij uw zaak.
  • U overweegt om een wijzigingsverzoek voor alimentatie, omgang/gezag bij de rechtbank te laten indienen.
  • U wilt een eerdere beslissing over de echtscheiding, alimentatie of de vaststelling van het ouderlijk gezag aanvechten.
  • U wilt een second opinion laten uitvoeren omdat u twijfels heeft over de huidige juridische adviseur rondom uw scheiding, alimentatie of ouderlijk gezag.

Waar is de Scheidingslijn niet voor bedoeld?

  • U heeft uw zaak al in behandeling gegeven bij een advocaat of mediatior maar die is momenteel niet beschikbaar.

Hoe kiest u een voor u geschikte rechtshulpverlener? Waar vindt u deskundige en betrouwbare mensen die u daadwerkelijk met praktische adviezen en concrete hulp terzijde staan en uw belangen op professionele wijze behartigen? U heeft niet dagelijks te maken met juridische kwesties. Al helemaal niet als het gaat om een echtscheiding.

Echtscheidingspecialisten

Hét Juridisch Netwerk Nederland werkt al jaren samen met betrouwbare – en deskundige echtscheidingsadvocaten en –mediators. De deelnemende kantoren aan Scheidingsinformatie.nl beschikken over jarenlange expertise op het gebied van personen- en familierecht en noemen zich met recht echtscheidingspecialist. U vindt alle deelnemende professionals op onze website.

Werkwijze: Juridische Intakebalie

Via de Scheidingslijn komt u in contact met onze Juridische Intakebalie. U krijgt een juridisch medewerker aan de lijn die samen met u uitgebreider door de adviesaanvraag/zaak heen loopt en uw gegevens vervolgens verzendt naar een beschikbare advocaat/mediator bij u in de buurt. Mocht er op korte termijn geen jurist/mediator bij u in de buurt beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor gepaste doorverwijzing naar een ander deelnemend kantoor en/of doorverwijzing naar Het Juridisch Loket. Zodoende wordt uw adviesaanvraag/zaak altijd aangemeld bij een professionele rechtshulpverlener en krijgt uw zaak de aandacht die het verdient.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Bereikbaarheid van de Scheidingslijn

De Scheidingslijn is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.
Bel 085 – 029 1003.

 

ContactformulierGewenste terugbeltijd:

Bereken in 5 minuten uw actuele alimentatiebedrag

Kinderalimentatie

Gebruik dit formulier om de kinderalimentatie te berekenen. Alimentatie berekenen

Partneralimentatie

Gebruik dit formulier om de partneralimentatie te berekenen. Alimentatie berekenen

Indexatie

Wilt u de indexatie van de alimentatie berekenen? Indexatie berekenen