print

Over Hét Juridisch Netwerk Nederland

Scheidingsinformatie.nl is een initiatief van Hét Juridisch Netwerk Nederland. Aan Hét Juridisch Netwerk Nederland zijn een groot aantal onafhankelijke familierecht advocaten en mediators verbonden.

Echtscheiding roept vragen en emoties op

Als geen ander weten wij dat een echtscheidingsprocedure allerlei vragen en emoties oproept. Een groot deel van de vragen die u heeft proberen wij via de informatie op deze website te beantwoorden.

Voor aanvullende vragen, advies of het aanmelden van uw zaak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onze speciale Scheidingslijn: 085 - 018 9057.

Hét Juridisch Netwerk Nederland: no nonsense met kennis van zaken

Binnen Hét Juridisch Netwerk Nederland is het motto: no nonsense met kennis van zaken. Wij helpen u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze. Daarbij laten wij ons graag leiden door uw wensen. Wilt u gezamenlijk zo snel mogelijk scheiden met zo min mogelijk rompslomp? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u - vaak nog dezelfde dag - in contact wordt gebracht met een professional die u helpt bij uw verzoek.   

Heeft u behoefte aan advies over alimentatie of over de mogelijkheden bij het verdelen van woning en andere bezittingen? Geen punt. Wij brengen u in contact met een professional die u echt met uw probleem kan helpen. De perfecte match!

Uurtarief of vaste prijsafspraak
Over kosten gesproken. De door Hét Juridisch Netwerk Nederland beschikbaar gestelde informatie en hulp is voor u kosteloos. Wij ontzorgen u en helpen u op weg. Leent uw zaak zich voor een advocaat of mediator? Dan zorgt HetJNN er voor dat u in contact kunt komen met een advocaat of mediator bij u in de buurt. Mocht er geen geschikte advocaat of mediator bij u in de buurt zijn, dan zorgen wij er voor dat u in contact kunt komen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Advocaat of mediator? U bepaalt.
In overleg met u bepalen de professionals hun rol. Bent u op zoek naar een advocaat en/of mediator die u en uw partner gezamenlijk adviseert? Prima, bij ons bent u aan het juiste adres. Mocht u de voorkeur geven aan een eigen advocaat of gebruik willen maken van een mediator / niet-advocaat, dan kunnen wij u eveneens van dienst zijn.

Schikken of procederen?
Veel echtscheidingszaken worden in goed onderling overleg afgewikkeld waarbij onze rol zich veelal beperkt tot de zakelijke advisering over het verloop van de procedure, het vaststellen van de alimentatie en het verdelen van woning en vermogen.

Toch zijn er ook een aantal echtscheidingszaken die niet in onderling overleg geregeld kunnen worden, bijvoorbeeld omdat uw ex-partner onredelijke eisen stelt. In dat geval kan een gerechtelijke procedure onvermijdelijk zijn. Dan is het goed om te weten dat de aan Hét Juridisch Netwerk Nederland verbonden professionals beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Of het nu gaat om een spoedprocedure of een hoger beroep, de advocaten zijn in staat om voor elke rechter uw belangen maximaal te behartigen.

Als u op zoek bent naar een uitstekende familierechtadvocaat en/of mediator, neem dan contact met ons op via de Scheidingslijn op telefoonnummer 085 - 018 9057.